10 x logeren in een Nationaal Park logies

Wil je graag ergens logeren waar je ook geadviseerd wordt over het Nationaal Park Hoge Kempen? Dat kan bij de Nationaal Park logies. Ze liggen vlakbij het park, verkopen wandel- en fietskaarten en bieden de nodige suggesties.

Hieronder de Nationaal Park logies in de onmiddellijk omgeving van Connecterra en de Mechelse Heide, Maasmechelen.

Terhills Hotel ****

Terhills Hotel is een charmehotel gelegen in een oud mijngebouw. Connecterra, hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen en Maasmechelen Village zijn op wandelafstand bereikbaar.

www.terhillshotel.be

Hotel Porta Cité***

Dit charmehotel is een voormalige mijningenieurswoning, ligt aan de ingang van de mijncité van Eisden en in de onmiddellijk omgeving van hoofdtoegangspoort Connecterra. Gelijksvloer bevindt zich de brasserie en een groot terras.

www.hotelportacite.be

Hotel_Porta_Cite_v2

Drempelhoeve

Drempelhoeve **

Rustig gelegen hoeve, op 100 m van het natuurreservaat Vallei van de Ziepbeek in het Nationaal Park Hoge Kempen. De gastenkamers beschikken elk over een eigen badkamer en centrale verwarming. Makkelijke aansluiting op het fietsroutenetwerk Limburg. Je kunt er genieten van zelfgebakken Limburgse vlaai!

www.drempelhoeve.be

Vakantiehuis Fabiola

Vakantiehuis Fabiola is een (jeugd)vakantiecentrum, gelegen aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen. Het vakantiecentrum richt zich op zowel groepen als individuele gezinnen en is ook (op vlak van hotel én recreatie) uiterst toegankelijk voor mensen met een beperking.

www.vakantiehuisfabiola.be

Thomas Bos - Vakantiehuis Fabiola

zwembad kikmolen

Camping Kikmolen****

Camping Kikmolen is een vakantieoord (35 ha) in een prachtig stukje Maasland, een oase in het Nationaal Park Hoge Kempen. Een bijzonder kindvriendelijke camping met 2 ha grote zwemvijver en een indrukwekkend glijbanencomplex in het water. De camping is gelegen aan de rand van de Mechelse Heide, ideaal voor wandelaars, fietsers en mountainbikers.

www.kikmolen.be

Camping Salamander***

Camping Salamander is een kleinschalige camping gelegen aan de rand van de Mechelse Heide, toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen.

www.campingsalamander.be

Salamander

Basil

B&B Basil***

B&B Basil is een gerestaureerd herenhuis op het pittoreske kerkplein van Leut. Je mag rekenen op een aangenaam verblijf met rijkelijk ontbijt in een trendy en gezellig kader. Er is een tuin met natuurlijke zwemvijver, sauna en petanquebaan.

www.hotelbasil.be

B&B Haerlekijn****

B&B Haerlekijn ligt in het plattelandsdorp Meeswijk, in de kern van de Maasvallei, pal op het Limburgs fietsroutenetwerk, langs de wandelwegen van de Maas, vlakbij de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen en Maasmechelen-Village.

www.haerlekijn.be

Haerlekijn_800kb

8321455

B&B de Taller-Hoeve***

B&B de Taller-Hoeve is net even anders. Rust en comfort staan met een hoofdletter geschreven. De stijlvolle en luxe inrichting doet je dadelijk thuis voelen. De oude langgevelhoeve ligt ideaal en biedt zowel rust, sportplezier en winkelgenoegen binnen handbereik aan.

www.de-tallerhoeve.be

Hoeve in die Haeghe

Hoeve In die Haeghe is een melkveebedrijf gelegen op één van de rustigste en meest groene plekjes van Vucht, een deelgemeente van Maasmechelen.

www.hoeveindiehaeghe.be

 

In_die_Haeghe