Belangrijk bericht voor wandelaars op Connecterra!

De bouw van het Terhills Resort is gestart. Daardoor zijn de rode en de gele wandeling tijdelijk onderbroken. Een nieuwe wandelkaart is gratis verkrijgbaar in het bezoekerscentrum van Connecterra.

Naar het panorama-punt wandelen op de ‘Lange terril’ via de blauwe wandeling, kan wel nog steeds en blijft een aanrader! Om te kunnen genieten van de ‘Tweeling terril’, bewegwijzerden het Regionaal Landschap Kempen en Maasland tijdelijk een nieuwe PAARSE wandeling van 13 km. Via deze route wandel je dan wel twee keer via hetzelfde pad langs het water, maar je geniet er van prachtige vergezichten. Ontdek de nieuwe paden die ze vrijgemaakt hebben voor een optimale beleving. De nieuwe wandelkaart is gratis te verkrijgen in het bezoekerscentrum van Connecterra en helpt om je persoonlijke tocht samen te stellen door routes met elkaar te combineren.

connecterra-herfst-013-bewerkt

Regionaal Landschap Kempen en Maasland hoopt zo snel als mogelijk de onderbroken wandelroutes opnieuw te openen en een vernieuwd wandelaanbod te lanceren (vermoedelijk najaar 2019). Ondertussen doen ze er alles aan om de hinder te beperken en je veiligheid en comfort te garanderen. Daarvoor rekenen ze op je steun en begrip.

Het Regionaal Landschap Kempen en Maasland zal zich blijven inzetten voor een mooi en aantrekkelijk Nationaal Park Hoge Kempen, én voor de hoofdtoegangspoort
Connecterra in het bijzonder. Met de steun van wandelaars en bezoekers, kunnen ze in dat opzet slagen. Medewerkers en vrijwilligers van Connecterra kijken er dan ook naar uit je te mogen verwelkomen en geven graag tips en advies voor een geslaagd bezoek.

(tekst: Regionaal Landschap Kempen en Maasland / Connecterra)

Gepubliceerd op  do 04 apr 2019