Al die mooie merken, Imma die

Fashion blogger An-Katrien

Lees de volledige blog op www.teacupsanddresses.com

Hi! I'm An-Katrien and I love to go shopping (who doesn't?).

We waren rond 10 uur aangekomen in Maasmechelen, want voor ons is het toch een klein anderhalf uur rijden. We hadden allebei wel al een hongertje gekregen, dus we zakten af naar de Ellis Gourmet Burger. Het gezellige hamburgerrestaurant bevindt zicht in Maasmechelen Village, waar we nadien nog wat zouden gaan shoppen.

Maasmechelen Village

Shoppen in Maasmechelen Village is voor ons beide heel ontspannend. Hoewel Dries niet zo'n grote shopper is, vindt hij hier wel altijd zijn goesting. Ik vind het ook heel leuk om samen met hem naar koopjes te zoeken. Ik zal er eerlijk in zijn, als we naar Maasmechelen Village gaan is het meer voor Dries dat we gaan shoppen dan voor mij. We hebben er wel beide onze favoriete winkels. Na het outletshoppen werd het voor mij alleen nog maar interessanter. Voor het eerst brachten we een bezoek aan de Fashion Point / Obsis / Push & Pull winkels. Ik had er al zoveel foto's van zien passeren op social media, maar was er nog nooit geraakt.

 

An-Katrien

An-Katrien

Fashion Point

Mijn mond viel letterlijk open bij het binnenstappen van de winkel. AL DIE MOOIE MERKEN, Imma die! Wat ik ook zo fijn vind aan de Limburg, is dat je overal met een big smile verwelkomd wordt. Het maakt niet uit dat dit een winkel is met mooie merken, ze zijn super vriendelijk en helpen je stylen.

Nu ga je denken, kan An-Katrien niet gewoon haar eigen styling doen? Ik vond het eigenlijk eens leuk om iemand anders dit voor mij te laten doen. Net zoals ik ook verrassend andere items uit de rekken haal wanneer ik een styling doe bij iemand, deed de dame in kwestie dit ook bij mij! Ik deed mooie stuks aan van onder andere Balmain, Elisabetta Franchi, Liu Jo, PINKO, Philipp Plein, Stuart Weitzman, Jimmy Choo,…

één ding is zeker, bij Fashion Point zal je me zeker nog veel meer zien komen!

 

An-Katrien