Boottochten Maasland

Maak een heerlijke boottocht vertrekkend vanuit de passantenhaven van Eisden (Maasmechelen) nabij Maasmechelen Village. Je vaart langs de oude koolmijnschachten en de heuvels van Terhills om onder andere aan te meren in de mooiste gemeente van Vlaanderen Oud-Rekem en een bezoek te brengen aan het kasteel, gelegen pal aan het haventje. Dit is onze Historische route.

Ontdek je liever de natuurlijke pracht die deze regio te bieden heeft, kies dan de Relax route naar ’T Eilandje in Neeroeteren en laat je overweldigen door het landschap van het Nationaal Park Hoge Kempen. Eenmaal aangekomen, kan je tot rust komen op het kunstmatig eiland. In de prijs zit een drankje bij de beachbar inbegrepen. Dit is een route die sterk aan te raden is.

Zin in een onvergetelijk avontuur waar adrenaline en veiligheid centraal staan? Kies dan voor de Speed tour. Na aankomst in de snelvaart zone, brult de boot met haar 115 pk aangedreven motor.

Tenslotte is er een route naar Maastricht en één naar Bree.

Je vindt Boottochten Maasland terug in de passantenhaven van Eisden (Maasmechelen), in de onmiddellijk omgeving van Terhills, Visit Maasmechelen en Maasmechelen Village.