CC Maasmechelen

Cultuurcentrum Maasmechelen, gelegen in een prachtig park in de Eisdense tuinwijk, vlakbij Maasmechelen Village, De Pauwengraaf en Shopping Center M2, heeft met zijn gevarieerd kwalitatief aanbod alles in huis om de meerwaardezoeker in het Maasland fantastische culturele momenten te bezorgen.

Het theater- en hedendaagse dansaanbod kan de vergelijking met het aanbod in een grootstad moeiteloos doorstaan. De muziekprogrammering omvat het betere Nederlandstalige lied, pop, rock en wereldmuziek, maar ook cabaret & comedy, familietheater en interessante lezingen hebben een plaats in ons programma.

In het bijzonder het zeer uitgebreide aanbod van klassieke concerten (± 30!) en hedendaagse (kamer)muziek, vaak gespeeld in de pittoreske kerken van de Maasmechelse dorpen Leut en Vucht, krijgt menig enthousiaste bezoeker uit de Euregio over de vloer.

Onder het label Cinématinee presenteren wij op regelmatige basis zorgvuldig gekozen thematische en actuele films. Deze worden in de beste omstandigheden in onze schouwburg vertoond.

Ook exposeren we in onze 3 galerieën het werk van interessante en vaak gerenommeerde nationale en internationale kunstenaars. De tentoonstellingen worden aangekondigd op onze website en zijn vrij toegankelijk tijdens de reguliere openingsuren.

Cultuurcentrum Maasmechelen staat garant voor een kwalitatief programma waarmee het centrum zich duidelijk profileert in het Limburgse culturele veld. Het volledig aanbod vind je op www.ccmaasmechelen.be of je kan onze gratis seizoensbrochure aanvragen!

(Foto: Kommil Foo in concert (16.05). Copyright: Jaap Reedijk)