Admiral Freebee - No Ordinary Moments

Onze favoriete Admiraal verrast met gloednieuw werk!

Van Admiral Freebee - de charismatische bard die ons classics schonk als Rags 'n Run en Nothing Else To Do - verwacht je al snel een partij stemmige akoestische of scheurende elektrische gitaren. Niets is deze keer minder waar. Een vervelende armblessure - de huisarts was formeel: té hard gerockt - dwong Tom Van Laere om zijn gitaar tijdelijk aan de wilgen te hangen. Als gevolg daarvan stortte de Admiraal zich op ergonomisch verantwoorde keyboards, drumcomputers en allerhande elektronica.

De single No Ordinary Moments - met een intrigerende videoclip van vriend Rinus Van de Velde - doet alvast het beste vermoeden. Het is nu reikhalzend uitkijken naar het nieuwe album Don't Follow Me I'm Lost waaraan met engelengeduld werd gesleuteld met de fijne hulp van o.a. Jasper Maekelberg (Faces On TV), Joris Caluwaerts (STUFF) en Mario Goossens (Triggerfinger).

Admiral Freebee concerteert in onze schouwburg intiem in duo. Samen met Senne Guns op toetsen/elektronica brengt hij de nummers zoals ze ontstaan zijn en uiteraard zullen de hits niet ontbreken. Een concert om naar uit te kijken!

admiralfreebee.be

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

Admiral Freebee: gitaar, zang - Senne Guns: toetsen/elektronica

Overzicht

When

Price

€ 27.00
Abo - 25,00 euro, -26 - 25,00 euro

Where

CC MAASMECHELEN
Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen

Organizer

CC Maasmechelen