AD MOSAM MET C. MALKIN, R. FABIUS, M. RAEMAEKERS & R. STEFFANI - G. F. Händel - Messiah, HWV 56

Händels Messiah is een unieke ervaring tijdens de kerstperiode. Nooit eerder was dit meesterwerk te horen in de Sint-Pieterskerk te Leut. Prijzende koren, schallende trompetten en bezinnende aria's begeleiden het levensverhaal van de Messias, van profetie en geboorte tot de wederopstanding.
Met trompetten, pauken, orkest, koor en een topcast aan solisten staat AD MOSAM garant voor een hoogwaardige barokuitvoering van Händels meesterwerk.
AD MOSAM schijnt nieuw licht op Händels Messiah en gaat in deze frisse uitvoering met jonge topsolisten op zoek naar de dramatische kwaliteit van het inmiddels wereldberoemde oratorium.
De teksten uit het Oude en het Nieuwe Testament, samengebracht door librettist Charles Jennens, zijn niet alleen een tijdloze vertelling, maar vooral een spannende beleving voor het oor en de ziel.
AD MOSAM is ambassadeur van de barokmuziek in Zuid-Nederland. Het ensemble geeft concerten met bekend barokrepertoire maar ook met onbekende barokke juweeltjes. Het publiek ontroeren en meevoeren is de missie van de barokspecialisten van AD MOSAM. Een niet te missen concert in aanloop naar kerst. Bestel tijdig je tickets!
AD MOSAM BAROCK o.l.v. Huub Ehlen met Channa Malkin: sopraan - Rosina Fabius: mezzo-sopraan - Mitch Raemaekers: tenor -
Raoul Steffani: bariton
G. F. Händel - Messiah, HWV 56
i.s.m. Rotary Maasland-Lanklaar
www.admosam.nl

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 35,00
Basistarief: 35,00 €

Waar

Sint-Pieterskerk Leut
Sint-Pietersstraat 11, 3630 Maasmechelen

Organisator

CC Maasmechelen