KOMMIL FOO - Oogst

De broers Walschaerts staan op de top van hun kunnen en ontwikkelden door de jaren heen een volstrekt unieke stijl: ontroering, humor, muzikaliteit en een absurde beeldentaal vechten om voorrang. Als geen ander beheersen ze de kunst om met minimale middelen de toeschouwer maximaal te raken.
Kommil Foo viel op in de afgelopen editie van het populaire programma Liefde voor Muziek waar het duo de luisteraars van zijn sokken blies met liedjesbewerkingen van weergaloos niveau.
Een piano, een gitaar, een viool en hun karakterstemmen: meer hebben Raf en Mich Walschaerts niet nodig om het publiek een memorabele avond te bezorgen.
Kommil Foo maakt en speelt al dertig jaar onafgebroken. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. Oogst: Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Kommil Foo op z'n best!
spel en tekst: Raf en Mich Walschaerts - regie: Ineke Nijssen en Walter Janssens - decor: Kris van Oudenhove - technische leiding:
Koen Bellens - productie: Caroline Lanoye - foto: Johan Jacobs
In deze ruim twee uur durende show laten de broers weer eens zien waar ze goed in zijn. Fysieke sketches waarin ze zowel losse attributen, schoenen of een kruk, als elkaar gebruiken als marionetten om hun verhalen te vertellen, afgewisseld met ijzersterke poëtische liedjes. (...) Hier staan twee heren met een oeuvre dat aan elkaar hangt van de liefde. (...) Mocht u ook maar een heel klein beetje last
hebben van hartzeer, zorg dan in vredesnaam dat u voldoende zakdoeken meeneemt. De Theaterkrant
Een indrukwekkende voorstelling van een gezelschap dat, ondanks de geografische beperking van het Nederlands, op wereldniveau staat. De Morgen
www.kommilfoo.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 26,00
Basistarief: 26,00 €; Abo / Groep: 25,00 €; -26: 23,00 €

Waar

CC Maasmechelen
Koninginnelaan 42, 3630 Eisden

Organisator

CC Maasmechelen