Stijn Van de Voorde - For Those About to Rock: I Salute You

De voorstellingen vanaf 1 maart kun je met stip in je agenda noteren. Ook die ticketverkoop starten we zo snel mogelijk op.

Over de voor- en achterkant van rock-'n-roll!

In 2020 werkt Stijn Van de Voorde precies 20 jaar voor Studio Brussel. Je kent hem als sidekick in De Ideale Wereld, als presentator van het (hoofd)podium van Rock Werchter of van razend interessante docureeksen als California Love, een muzikale roadtrip naar de meest interessante plaatsen uit de muziekgeschiedenis. Of van Great! Britain, de reeks over wat nu juist Britain zo great maakt.

In twee decennia leert een mens iets bij over 'muziek', in de breedste betekenis van het woord. Geven wereldsterren écht om hun fans? Wat gebeurt er écht in de backstage van een festival? Waarom gaan sommige bands lang mee (en andere niet)? Is het een goed idee om je helden te ontmoeten? Wat is feit en wat is fictie? En vooral … Waarom is de muziekwereld de interessantste wereld om in rond te dwalen?

For Those About to Rock: I Salute You is een voorstelling met straffe muziek, exclusieve beelden en mooie (en minder mooie) verhalen over grote (en minder grote) muzikale helden.

stijnvandevoorde.beOrganisatie: CC i.s.m. Vormingplus Limburg, vtbKultuur, De Bolster en Davidsfonds Maasmechelen

De lezingenreeks Venster op de wereld nodigt bekende en minder bekende sprekers uit die hun sporen verdienden in het breed maatschappelijk debat.

foto: Bram Vandecasteele

Bron: UiTinVlaanderen.be

Overzicht

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €; Abo / Groep: 17,00 €; -26: 16,00 €

Waar

CC MAASMECHELEN
Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen

Organisator

CC Maasmechelen