Raven Ruëll & Bruno Vanden Broecke / KVS - Ouder Kind

De voorstellingen vanaf 1 maart kun je met stip in je agenda noteren. Ook die ticketverkoop starten we zo snel mogelijk op.

Geselecteerd voor het TheaterFestival 2019

Ouder Kind is de tiende voorstelling die Raven Ruëll en Bruno Vanden Broecke samen maken. Tijdens hun twintigjarige vriendschap sloegen ze eerder al de handen in elkaar voor o.a. het geprezen Para, waarvoor Vanden Broecke met de Louis d'Or werd bekroond. Geen enkele samenwerking was echter zó succesvol als Missie, de monoloog waarmee Vanden Broecke al meer dan tien jaar in vier talen tourt.

Ouder Kind schetst een gefictionaliseerd autobiografisch portret van Bruno Vanden Broecke en Raven Ruëll, over hun vriendschap, gefaalde projecten en de eeuwige spanning tussen acteur en regisseur. Samen gaan ze op zoek naar de kwetsbaarheid van hun intense vriendschap. De twee acteurs spelen een alternatieve versie van zichzelf, waarin fictie en non-fictie zich met elkaar vermengen.

Uit het juryrapport van het TheaterFestival: Ouder Kind is genadeloos eerlijk theater, kwetsbaar en naakt, over twee vrienden, over theater, maar ook over het koloniale heden en verleden, over vriendschap, over engagement. (...) Men doet er alsof, en net daarom is het echt.

kvs.be

Bruno Vanden Broecke en Raven Ruëll onderzoeken elkaars kleine kantjes met een oprechtheid die echte vriendschap kenmerkt. De Morgen ??

Een lofzang op de vriendschap die kwetst en wonden slaat, maar ook na twintig jaar onverbrekelijk blijft. En op de koop toe nog eens diepmenselijk theater voortbrengt. De Standaard

Het resultaat is een stuk waarin feit en fictie door elkaar lopen, en je een intens beeld krijgt van de band tussen acteur en regisseur. Klara ??

Gratis inleiding om 19.30 uur. Verplicht te reserveren via de website.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; Abo / Groep: 14,00 €; -26: 10,00 €

Waar

CC Maasmechelen
Koninginnelaan 42, 3630 Eisden

Organisator

CC Maasmechelen