BART CANNAERTS - We moeten nog eens afspreken (uitverkocht)

De kans is groot dat je ooit al gelachen hebt met een grap van Bart Cannaerts. Op televisie. Als gast in Mag ik u kussen?, De Slimste Mens of Scheire en de Schepping. Of als één van de bedenkers van Benidorm bastards en Wat als?. En nu opnieuw op het podium in CC Maasmechelen.

Na een pauze van vijf jaar is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefst is: op het podium, met zijn vierde avondvullende voorstelling We moeten nog eens afspreken. En daarin gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Geloof ons: daar wil je bij zijn!

Ik had een hele hoop potentiële titels voor mijn nieuwe voorstelling, maar deze dekte het best de lading. En daarmee is die het dan ook geworden. Voila. Euh. Dat was het eigenlijk. Dus ja. Goh. Kaartjes kopen dan zeker? Met tal van groeten. Bart.

bartcannaerts.be
i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

Weinig comedians zijn zo origineel als Bart Cannaerts. In zijn taal, in zijn opmerkingsgave, in al zijn nuchterheid. Het zijn geen doordenkers die hij zijn publiek aanbiedt, maar doordringers. Je begrijpt de grap meteen, maar naarmate ze doordringt, wordt ze nog beter. De Standaard

Cannaerts' humor drijft op die kleinmenselijke faits divers die meteen een (a)ha van herkenning oproepen en een band scheppen. What you see is what you get. Dat siert niet alleen, het neemt ook alle barrières weg. De MorgenDeze activiteit wordt omwille van Covid-19 verplaatst naar 18 september 2021. Aangekochte tickets blijven geldig. Tickethouders worden op de hoogte gebracht via mail.

spel, tekst en muziek: Bart Cannaerts - foto: Johannes Vande Voorde

Bron: UiTinVlaanderen.be

Overzicht

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €; abo / groep: 18,00 €; -26: 18,00 €

Waar

CC Maasmechelen
Koninginnelaan 42, 3630 Eisden

Organisator

CC Maasmechelen