Cinématinee: Kom hier dat Ik u kus -Sabine Lubbe Bakker & Niels van Koevorden (2020)

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto-ongeluk overlijdt. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist.

Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van haarzelf. Het wordt haar manier van leven.

Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego's en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen moet nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

Kom hier dat ik u kus is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Griet Op De Beeck en werd verfilmd door het regisserende echtpaar Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden, dat eerder zijn sporen verdiende in het documentaire genre.

Deze film wordt vertoond onder de noemer Cinématinee en maakt deel uit van het cultuuraanbod voor senioren. Voor een zitje betaal je 5 euro, inclusief een drankje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Overzicht

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

CC MAASMECHELEN
Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen

Organisator

CC Maasmechelen