Bart Peeters & De Ideale Mannen - In concert

Indien je jonger bent dan 26 jaar kun je tickets kopen aan 32 euro. Dit doe je met een mail naar info@ccmaasmechelen.be. Je zit dan helemaal vooraan.

In 2018 en 2019 speelde Bart Peeters met de energie van drie kerncentrales voor een uitverkocht CC Maasmechelen. Samen met zijn onnavolgbare begeleidingsband De Ideale Mannen bracht hij een gebalanceerde set, van sereen moraliserend over humoristisch tot extatisch.

De immer energieke en bruisende Bart Peeters deed een gulle greep uit zijn rijke repertoire: nieuwe nummers uit het gelauwerde album Brood voor Morgenvroeg wisselden probleemloos af met klassiekers als Poolijs en Allemaal door jou. Een uptempo Lepeltjesgewijs volgde naadloos op een uiterst gevoelig Tot je weer van me houdt.

In zijn teksten neemt Bart Peeters de maatschappij op de korrel, maar dat hoeven daarom niet altijd grote, zwaarbeladen thema's te zijn. De kranten kopten: Hoogwaardig entertainment en Wat een sfeer!

Bart Peeters liet vorig jaar meer dan 15 keer het Sportpaleis vollopen. Wat een warm bad was dat! Publiek en band kregen er niet genoeg van. Daarom keren Bart en De Ideale mannen - op zoek naar schaalverkleining - terug naar onze schouwburg om opnieuw het concert van hun leven te geven. Wij hebben er alvast zijn in! Jij ook?

i.s.m. Neos Maasmechelen

Bart Peeters & De Ideale Mannen: Ivan Smeulders: bas, accordeon, percussie, zang - Mike Smeulders: piano, accordeon, zang - Piet Van den Heuvel: gitaar, percussie, zang - Emile Verstraeten: viool, mandoline, gitaar, zang - Amel Serra Garcia: percussie, zang - foto: Hugo Van Beveren

Overzicht

Wanneer

Prijs

€ 38,00
Abo - 38,00 euro, -26 - 32,00 euro

Waar

CC MAASMECHELEN
Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen

Organisator

CC Maasmechelen