RAYMOND VAN HET GROENEWOUD Nieuwe datum! Raymond 70

Dit concert wordt verplaatst van 9.12.21 naar 15.06.22. Alle tickethouders voor het concert op 9.12 ontvingen een mail met meer informatie.

Voor dit evenement heb je een Covid Safe Ticket (CST) nodig. Meer info over CST kan je hier nalezen.

Genieten en nagenieten van het spelen in een groepje.

Wat moeten we nog over Raymond vertellen? De man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken en van de meest uiteenlopende muziekjes houdt, schuimt al sinds 1972 de podia af en is nu een instituut. Veelzijdig muzikant. Begenadigd songschrijver. Bevlogen performer. Gewiekst entertainer.

Zijn invloed valt nauwelijks te overschatten. Zonder zijn lichtende voorbeeld geen Frank Vander linden, geen Stijn Meuris, geen Luc De Vos … Na vijf decennia is de grootmeester nog lang niet afgeschreven en blijft hij zijn ding doen, zoals in de recente samenwerkingen met Slongs en Tourist LeMC.

Raymond heeft 't oud zot en trekt op tournee met Glorieuze Bevrijding. Zonder moraal, zonder vaste setlist. Wel met de songs waarmee hij die ochtend wakker werd. De ene avond zal het Meisjes zijn, de andere Twee meisjes.

Hij neemt de stem van zijn dagen mee en vier muzikale vrienden. Zoals een oude jazzmuzikant, die elke avond een nieuwe vrijheidsverklaring speelt, glorieus, maar nooit moe.

Glorieuze Bevrijding is een unieke avond tussen uitgepuurd breekbaar en onverslijtbaar rockend.

raymondvanhetgroenewoud.be

Neen, God is Raymond van het Groenewoud nog steeds niet. Maar de jongen uit Schaarbeek die ooit de grootste wilde zijn (en hebben), heeft zijn ambitie toch maar netjes waargemaakt. Op naar de honderd! Humo ****

Wat overblijft is puur en gaat tot de kern. Van enige slijtage is bij Raymond van het Groenewoud geen sprake. Uitbundig en stijlvol weerklinkt 'Maria, Maria, ik hou van jou'. En ja, de sound doet terugverlangen naar die zoete jaren zeventig. MPodia.nl

i.s.m. Neos Maasmechelen

Raymond van het Groenewoud: zang, gitaar, keyboard - Cesar Janssens: drums - Mich Verbelen: bas - Bram Weijters: keyboard, percussie - Rik Aerts: gitaar, zang - foto: Johan Jacobs

Overzicht

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Abo - 24,00 euro, -26 - 23,00 euro

Waar

CC Maasmechelen
Koninginnelaan 42, 3630 Eisden

Organisator

CC Maasmechelen