Smulpapentocht Summer Edition 2022 - 19e editie - Al smullend wandelen met een feestje er achteraan

Deze 19e editie van de befaamde "smulpapentocht" wordt een erg speciale editie. Na 18 winter-edities, pakken we nu uit met een primeur: een Special Summer Edition! Laat je tijdens een gezellige wandeling, verrassen met lekkere hapjes en drankjes onderweg. Geniet in een leuke zomerse sfeer onderweg en op de aankomst van gezellige optredens op onze aangeklede speelplaats met feesttent. Kinderen krijgen nog een extra verrassing! Kaarten enkel in VVK!

Dit jaar organiseren we voor het eerst een Zomer-versie van onze befaamde "smulpapentocht", waarbij meer dan 1200 wandelaars, gewapend met smulbonnen, een gezellige wandeling maken doorheen onze dorpen. Het is een gezellige, feestelijke tocht van een 7-tal kilometer door de straten en velden, langs heerlijke smul-kraampjes, waar elke smulpaap wandelaar van een lekker hapje en drankje kan genieten. Onderweg staan allerlei versnaperingen op het menu. Na afloop krijgen alle kinderen een cadeautje en zijn er frietjes voorzien. De speelplaats van de school is omgetoverd tot een gezellige plek, waar nog lekker nageborreld kan worden. Voor iedereen is dit al jaren een festiviteit waar je zeker bij moet zijn. En na 2 jaar afwezigheid hopen we op deze Summer-edition iedereen terug te zien. De wandeling start traditiegetrouw aan de St.-Jorisstraat 11 in Boorsem en vertrekken kan tussen 15h00 en 19h00. Hier leveren jullie je voorverkoopkaart in voor de route en de smulbonnen, welke je aan de verschillende standen onderweg inruilt voor heerlijke hapjes en drankjes. Eens terug aangekomen op school kunnen jullie vervolgens genieten van gezellige optredens, lekker napraten of feesten op de afterparty het bekende DJ duo: DJ Oulle & DJ Richard. Onze DJ's zorgen voor een muzikale omkadering om er een leuke avond van te maken. Meer informatie en de online voorverkoop vind je op: www.smulpapentocht.be Voorverkoopkaarten kun je verkrijgen tot 15 juni op de scholen in Boorsem & Kotem, bij: Spar Vranken-Baillien te Boorsem en de Rio in Uikhoven.
Kijk ook op onze facebookpagina voor meer info en acties! https://www.facebook.com/smulpapentocht/


Let op: Wij volgen steeds de dan geldende COVID19 richtlijnen zoals deze opgedragen worden door de overheid of gemeente. We hopen op begrip van alle deelnemers en verwachten dat jullie je hier ook aan houden. Enkel op deze manier kunnen wij ons evenement op een veilige manier laten doorgaan.

Overzicht

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

Smulpapentocht - Gemeentelijke Basisschool Maasmechelen
St. Jorisstraat 11, 3631 Boorsem (Maasmechelen)

Organisator

Oudercomité Gemeentelijke basisschool Maasmechelen