Pianoconcert op de top van de Terhills

Yamaha Silent tour met Daniel Verstappen met zicht op het mooiste panorama van Vlaanderen!

Geniet van een prachtig muzikaal optreden van pianist Daniel verstappen, op een Yamaha Silent vleugel, op de prachtige top van de Terhills!

SILENT CONCERT
————————
Tijdens een Silent concert wordt er gespeeld op een Silent vleugelpiano. De vleugelpiano zal verbonden worden met koptelefoons en zo kan je via de koptelefoon naar dit concert luisteren. Hierdoor hoor en voel je de muziek veel intenser.

WAAR? Terhills, hoofdtoegangspoort Nationaal Park Hoge Kempen?Zetellaan, Maasmechelen (Eisden)

TIJDSTIP: Vanaf 15u bij de ingang - om 15u20 zullen we samen naar boven de terhills opwandelen 
—>Aankomst boven met een gratis glaasje bubbels
—>16u start concert (1uur concert)

GRATIS Bubbels en koptelefoons, let op we vragen een identiteitskaart als borg voor de koptelefoon. Na het concert kan u deze gewoon terug inwisselen. 

Limburger Daniel Verstappen is een internationale cross-over pianist en componist die in zijn eigen werk klassieke piano combineert met moderne, elektronische klanken.

Daniel trad reeds op met bekende nationale en internationale orkesten en artiesten zoals Laurens Van Rooyen, Andrea Bocelli, Ennio Morricone, Anastacia, Angie Stone, Melanie C, John Miles, The Night Of The Proms en Brussels Philharmonic.

Begin dit jaar werd hij tevens uitgenodigd om meermaals op te treden op Dubai expo, in aanwezigheid van onze koning en koningin. Met zijn eigen Reconnection show toert hij door Europa. Het publiek wordt ondergedompeld in een unieke show met licht- en videoprojectie, live muzikanten, dansers en een kinderkoor. Ook nog in eigen land kan je de show bijwonen op vrijdag 30 September in CC Beringen.

Overzicht

Wanneer

Prijs

€ 12,50

Waar

terhills
Zetellaan, 3630 Maasmechelen

Contact

Organisator

Piano's Driesen