Cinématinee: Rocketman - Dexter Fletcher (2019)

itzonderlijke biopic over Elton John

Regie Dwight is een kleine jongen met een groot muzikaal talent, die opgroeit in een doorsnee arbeidersbuurt. Terwijl hij opgroeit, wordt muziek steeds belangrijker in zijn leven en begint hij zelf liedjes te maken. Geleidelijk aan ontpopt de wat verlegen jongeman met een brilletje zich tot een iconische figuur: zijn zelfvertrouwen wordt groter, hij neemt een nieuwe naam aan en zijn brillen en kostuums worden steeds extravaganter.

Rocketman is een epische muzikale fantasie over het ongelooflijke verhaal van Elton Johns doorbraakjaren. De film volgt de indrukwekkende transformatie van het verlegen pianowonder Reginald Dwight naar de internationale superster Elton John. Dit inspirerende en universele verhaal - de meest geliefde songs van Elton John worden uitgevoerd door steracteur Taron Egerton - vertelt hoe de kleine jongen uitgroeide tot een extravagante fantastische wereldster.

Deze film wordt vertoond onder de noemer Cinématinee en maakt deel uit van het cultuuraanbod voor senioren. Voor een zitje betaal je 5 euro, inclusief een drankje.

Overzicht

Quand

Prix

€ 5,00

CC MAASMECHELEN
Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen

Organisateur

CC Maasmechelen