Stellar Boem - Anastassya Savitsky (vanaf 6 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Stellar Boem is een dansvoorstelling voor families en kinderen vanaf 6 jaar. Vier hedendaagse dansers dompelen zich onder in de wondere wereld van het poppenspel. Een rêverie die begint met mensachtige creaturen die de planeet Aarde moeten ontvluchten op zoek naar een bewoonbare planeet. De ruimtevaarders vechten tegen de zwaartekracht, ontdekken fonkelende planeten en ontmoeten allerlei vreemde wezens.

Een associatief verhaal ontpopt zich vanuit de nieuwsgierigheid naar het leven in een ander universum. Danstheater meets sciencefiction op muziek van de overleden Japanse sciencefictioncomponist Isao Tomita.

Anastassya Savitsky studeerde aan het Conservatorium Artesis Antwerpen en was eerder te zien in werk van MartHa!tentatief, Theater FroeFroe, hetpaleis en Jan Martens. Ze ziet het als haar missie om hedendaagse dans te brengen voor een jong publiek.

performance: Nicolas Vladyslav, Libby Ward, Yorrith De Bakker, Anastassya Savitsky advies & dramaturgie: Marc Maillard - concept & choreografie: Anastassya Savitsky - muziek: Isao Tomita, Dienne Bogaerts, Jonas Vermeulen - kostuums & poppen: Astrid Michaelis, Janneke Hertoghs - lichtontwerp: Elke Verachtert - foto: Thomas Dhanens - coproductie met Theater FroeFroe & HETLAB/Krokusfestival - met steun van de Vlaamse Overheid & Stad Antwerpen met dank aan hetpaleis

Overzicht

Quand

Prix

€ 8,00
Abo - 7,00 euro, -12 - 6,00 euro

CC MAASMECHELEN
Koninginnelaan 42, 3630 Maasmechelen

Organisateur

CC Maasmechelen