Mechelse Heide behaalt het Certificaat van Uitmuntendheid 2018 van Tripadvisor

De Mechelse Heide heeft het Certificaat van Uitmuntendheid 2018 ontvangen van Tripadvisor. Het natuurgebied dat overigens onderdeel uitmaakt van het Nationaal Park Hoge Kempen behaalt een beoordelingscijfer van maar liefst 4,5 op 5.

Met deze erkenning worden alle partners geëerd die actief betrokken zijn bij de Mechelse Heide. Het behalen van dit Certificaat van Uitmuntendheid was enkel mogelijk door hun inzet jaar in, jaar uit.

Laat een beoordeling achter op Tripadvisor.

Het certificaat wordt voor de achtste keer uitgereikt aan bedrijven die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich attracties, restaurants en accommodaties uit de hele wereld die constant een goede gastervaring bieden.

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 uit 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.

TripAdvisor is de grootste reiswebsite ter wereld en helpt reizigers het meeste uit elke reis te halen. Met meer dan 600 miljoen beoordelingen en meningen over 's werelds grootste keuze aan reisvermeldingen van zo'n 7,5 miljoen accommodaties, luchtvaartmaatschappijen, attracties en restaurants, biedt TripAdvisor reizigers de kennis van vele anderen om ze te helpen bij het kiezen van verblijven, vluchten, bezienswaardigheden en eetgelegenheden.

Gepubliceerd op  zo 27 mei 2018